+31 (0) 418 655 200 Klantsupport Trainingen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een interieurbouwer moet anno 2019 snel, efficiënt en precies werken. Meubelmakerij Ceulemans uit Lier maakt daarom gebruik van de softwarepakketten imos 3D en Proteus ERP. Zaakvoerder Wesley Ceulemans vertelt over zijn ervaringen met imos en Proteus.

Ceulemans is al ruim 15 jaar gespecialiseerd in houten meubelen op maat. Van meubelen voor de badkamer, woonkamer en dressing tot de volledige inrichting van keuken, kantoor en winkel. Zij werken zowel rechtstreeks voor de eindklant als via interieurarchitecten.

“imos betekent een serieuze tijdsbesparing, zeker in vergelijking met manueel ontwerpen.”

Tijd besparen met imos
De interieurbouwer werkt behalve met Proteus ERP ook met het CAD/CAM-softwarepakket imos voor het tekenwerk. “Wij vinden het heel belangrijk dat het ERP-programma en het tekenprogramma compatibel zijn en door één leverancier geïmplementeerd geleverd worden. imos betekent een serieuze tijdsbesparing, zeker in vergelijking met manueel ontwerpen.”

“Na het ontwerpen optimaliseert het programma na één druk op de knop de platen die nodig zijn voor het project. Dat rekenwerk hoeven we dus zelf niet meer te doen.”

Optimalisatie
Niet alleen het ontwerpen verloopt vlotter: “Na het ontwerpen optimaliseert het programma na één druk op de knop de platen die nodig zijn voor het project. Dat rekenwerk hoeven we dus zelf niet meer te doen. In het programma bouw je aan een bibliotheek van verschillende platen die je kan gebruiken voor je ontwerpen. Ook de bijkomende materialen kunnen er vlot aan worden toegevoegd. Nadien kan het ontwerp met alle nodige informatie automatisch doorgestuurd worden naar de productieafdeling.”

DOWNLOAD

3D CAD CAM SOFTWARE VOOR EFFICIËNTE MEUBELCONSTRUCTIE, VAN ONTWERP TOT PRODUCTIE

Waarmee kunnen wij u helpen?
X
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pin It on Pinterest