+31 (0) 418 655 200 Klantsupport Trainingen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het maken van meubels of compleet interieur kan sneller, maar ook kwalitatief hoogwaardiger; dat heeft het team van KEK Timmer & Interieurprojecten inmiddels zelf ervaren. Het maken van wanden, vloeren, meubels en het verzorgen van de complete afbouw behoort tot de vaste werkzaamheden van het bedrijf. Over de ervaringen met imos is men erg te spreken.

Jeffrey Poppelaars, hoofd productie bij Kek: “Ik heb het imospakket in 2016 bij KEK besproken en men besloot al snel tot aanschaf over te gaan. Ja, de baas heeft ook met andere aanbieders gesproken, maar koos uiteindelijk voor Proteus. Omdat zij tevens een pakket konden aanbieden dat voor de afbouwwerkzaamheden van belang was. Doordat nu alle software – inclusief ERP – van Proteus afkomstig is, werken wij veel efficiënter. Die omslachtige manier van werken is voorbij. Dit vereenvoudigt alles.”

Efficiënter werken met imos
Tot tevredenheid van Poppelaars kan hij nu sneller en efficiënter werken. “We hebben nu kortere levertijden en dat is voor onze klanten een groot voordeel. Maar ook andere zaken zoals calculatie en bestellijsten zijn dankzij de softwarepakketten van Proteus veel overzichtelijker.”

Bent u benieuwd naar de verdere ervaringen met Proteus en imos bij Kek? Download dan kosteloos het complete klantverhaal.

DOWNLOAD

3D CAD CAM SOFTWARE VOOR EFFICIËNTE MEUBELCONSTRUCTIE, VAN ONTWERP TOT PRODUCTIE

Waarmee kunnen wij u helpen?
X
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pin It on Pinterest