+31 (0) 418 655 200 Klantsupport Trainingen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Al bijna 35 jaar is Frank Antonissen werkzaam bij het familiebedrijf Antonissen Interieurbouw uit Breda. En al een kwart eeuw werkt hij succesvol met Proteus software. Er zijn dus weinig interieurbouwers die dit pakket zo op waarde kunnen schatten als Antonissen. Ook de integratie met imos CAD/CAM verloopt meer dan uitstekend. “Er is geen enkele reden tot overstappen”, zo vat Franks zijn ervaringen met imos samen.

Met imos kan het bedrijf meubels uittekenen in 3D. Antonissen: “Het is geweldig dat je een werkvoorbereiding in 3D in de computer kunt doen, waardoor je voor aanvang van de productie heel goed kunt nagaan of deze kloppend is. Vroeger gebeurde dit op de werkplaats. Het is ook handig dat de aansturing van onze machines hieraan vast hangt. Dit kan met een simpele druk op de knop.”

Integratie
Het belangrijkste voordeel voor Antonissen Interieurbouw is de totale integratie van processen binnen de pakketten van Proteus. “Toen wij voor Proteus kozen waren er meerdere ERP-pakketten op de markt, maar het product van Proteus is specifiek voor de interieurbranche geschreven. Andere pakketten konden geen modules leveren waarmee stuklijsten kunnen worden beschreven voor de productieaansturing. Juist deze integratie is voor ons als interieurbouwer heel belangrijk. Anders zijn we genoodzaakt twee aparte pakketten te gebruiken.”

Benieuwd naar de verdere ervaringen met Proteus en imos bij Antonissen Interieurbouw? Download dan het complete interview met Frank Antonissen.

DOWNLOAD

3D CAD CAM SOFTWARE VOOR EFFICIËNTE MEUBELCONSTRUCTIE, VAN ONTWERP TOT PRODUCTIE

Waarmee kunnen wij u helpen?
X
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pin It on Pinterest