Vacature: imos consultant

Voor ons team van imos-consultants zijn wij bij Proteus Systems momenteel op zoek naar een imos CAD/CAM consultant. Help jij onze klanten stap voor stap hun processen te digitaliseren en te optimaliseren? Heb jij ervaring met software implementaties en consultancy? Dan is dit een mooie stap in je carrière!

In de rol van imos CAD/CAM-consultant houd je je onder andere bezig met het implementeren van softwareoplossingen bij voornamelijk interieurbouwers en plaat verwerkende bedrijven. Je adviseert (middels demonstraties van de imos-software) en ondersteunt de klant op locatie, maar ook kan het zijn dat je trainingen aan de klanten geeft.

Proteus Systems is officiële dealer van imos. Proteus maakt onderdeel uit van de snel groeiende Trivest Software Group. Naast Proteus bestaat de Trivest Software Group momenteel uit de bedrijven Bemet International, Ridder Data Systems, Trimergo, Inventive en Wintheon.

Samen beschikken we over een team van bijna 250 professionals met meer dan 3.000 klanten en 35.000 gebruikers in 27 landen.

Trivest heeft de nodige ambitie. Met ons gezamenlijk productportfolio willen we uitgroeien tot dé marktleider in verticale softwareoplossingen voor het MKB binnen de maakindustrie!

NAAR DE VACATURE