imos trainingen vanaf juni hervat

Goed nieuws! Wij hervatten vanaf juni a.s. weer onze klassikale imos-trainingen in Waardenburg. Vanzelfsprekend met strikte inachtneming van de geldende RIVM-richtlijnen. Dat betekent dat we voorlopig per training maximaal 5 cursisten kunnen toelaten.

Bent u beginnend imos-gebruiker? Dan kunt u zich inschrijven voor onze driedaagse imos Basistraining welke start op donderdag 11 juni. U leert onder andere werken met de Artikel Designer en met de Part Designer tekent u uw eerste ronde balie.

Voor gevorderde imos-gebruikers hebben we later in het jaar een training Part Designer & Object Designer en ook een training Verbindertechniek. Beide trainingen zijn tweedaags.

Tijdens de training Verbindertechniek gaat u aan de slag met het imos meubelbeslag. Dit meubelbeslag, in imos verbinders genoemd, is misschien wel de meest krachtige functie van imos. Hierdoor is het mogelijk om twee panelen met elkaar te verbinden en op deze manier ook automatisch CNC-machine data te genereren.

In de training Part Designer & Object Designer wordt aandacht besteed aan de verschillende functies van de Part- en objectdesigner. Middels een viertal oefeningen zal worden toegewerkt naar een balie met schenkels en ribben. Uiteraard klaar voor productie.

Wilt u ook meer uit imos halen? Volg dan een van deze trainingen.

BEKIJK HET AANBOD