Imos iX: “Een druk op de knop en je kunt beginnen met produceren”

Automatisering kent vele voordelen. Ook voor de interieurbouwsector. Maar waarom kiest een bedrijf voor een bepaald pakket of systeem? Wat zijn de voordelen? Roelof van Steenwijk, projectbegeleider en calculator bij A&F Interieurbouw vertelt over zijn reden om voor imos iX 3D CAD/CAM te kiezen.

Dankzij imos iX, gebaseerd op autoCAD, is het mogelijk om sneller, eenvoudiger en op moderne wijze meubels en andere interieurobjecten zoals kasten, balies en tafels te construeren. ”Alles wat wij met  imos iX tekenen wordt automatisch naar onze machines vertaald,” aldus Van Steenwijk. “De snelheid waarmee dit gebeurt is een absoluut voordeel. Maar ook de mogelijkheden die imos iX biedt, sluiten veel beter aan bij de wensen die de klant anno 2020 heeft. Wij merken dat wij als producerende organisatie echt grote stappen voorwaarts hebben gemaakt dankzij imos iX.”

3D-ontwerp
Volgens Van Steenwijk profiteren vooral de klanten van deze nieuwe en moderne aanpak. “Niet alleen dankzij de snellere manier van werken, maar ze krijgen bij het 3D-ontwerp tevens een veel beter beeld van hoe hun meubelstuk of interieur eruit gaat zien. De 3D-presentatie is voor de moderne consument steeds belangrijker geworden. Tijdens die fase volgen al positieve reacties als: ‘zo, dat ziet er gaaf uit’. Je voelt het enthousiasme groeien.”

Het complete verhaal lezen? Vul hieronder uw gegevens in en u ontvangt direct het complete artikel gratis & vrijblijvend in uw mailbox.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.