Nieuwste versie imos gelanceerd tijdens Ligna

In mei wordt tijdens de jaarlijkse vakbeurs Ligna imos iX 2019 officieel onthuld aan het grote publiek. Bent u benieuwd naar de nieuwe functionaliteiten? Wij hebben alvast de eerste informatie voor u!

imos iX 2019 is voorzien van nieuwe en verbeterde functionaliteiten. De gebruiksmogelijkheden zijn nog verder geoptimaliseerd wat u nog meer tijdsbesparing oplevert.

Enkele highlights:
– Geavanceerd projectbeheer en tekenmogelijkheden
– Vereenvoudigde invoeging van leveranciersgegevens
– Geautomatiseerde gegevensgeneratie en geoptimaliseerde workflow
– Geavanceerde CAM-technologie
– Herziene planning- en invoegfuncties

iX CAD
iX PLAN en iX NET zijn volledig vernieuwd en nog gemakkelijker te gebruiken. De mogelijkheden van o.a. het projectmanagement in iX Cad zijn ook verbeterd waarmee het beheer van grote projecten (meerdere kamers en/of verdiepingen) nu tot de mogelijkheden behoort. Het invoegen en bijwerken van leveranciersgegevens in iFurn is vereenvoudigd, terwijl de visualisatie van onderdelen en accessoires sterk verbeterd is.

De Ligna-vakbeurs vindt in 2019 plaats van maandag 27 mei tot en met vrijdag 31 mei in Hannover. U vindt imos iX in Hall 15, Stand G47. Onze medewerkers zijn de hele week aanwezig in Hannover. Wilt u daar een afspraak maken, dan kan dat. Mail ons uw gegevens en het gewenste tijdstip en we nemen contact met u op.

Meer informatie over Ligna 2019 leest u op de officiële Ligna-website.