Handboek Werkvoorbereiden Met imos nu verkrijgbaar

Met Werkvoorbereiden Met imos iX CAD 2019 heeft Uitgeverij ELLenEE een prachtig en onmisbaar handboek voor het gebruik van imos gemaakt. Naast een lesboek is dit een uitstekend naslagwerk voor iedereen die met imos werkt.

Nadat er op de werkvloer een automatiseringsslag in de meubelinterieurbouw heeft plaatsgevonden is er nu een automatiseringsslag op de werkvoorbereiding gaande. Bedrijven maken steeds vaker gebruik van op BIM gelijkende systemen voor de meubelinterieurbouw waarin ze sneller en effectiever de nodige werkvoorbereidingen kunnen maken.

Visualiseren & construeren
Met imos iX CAD software kunnen meubelinterieurbouwers effectief meubelinterieuren 3D visualiseren en construeren en daarna geautomatiseerd werktekeningen, werklijsten, stuklijsten en CNC-programma’s genereren. imos iX CAD is gebaseerd op AutoCAD en ontwikkeld in nauwe samenwerking met meubelinterieurbouwers, machinefabrikanten en beslagleveranciers. De software is afgestemd op de behoeften van de dagelijkse praktijk in de meubelinterieurbouw.

Brede basisvaardigheden
Uitgeverij ELLenEE ontwikkelde het boek in samenwerking met Proteus Systems. Voor het grootste deel bestaat dit handboek uit geprogrammeerde instructies, uitgewerkte voorbeelden en verwerkingsopdrachten. Hiermee doet u brede basisvaardigheden op voor het moduleren en werkvoorbereiden met imos iX CAD. Het betreft producten als: kasten, kastenwanden, keukens, bureaus, balies en andere meubelinterieurproducten met rechte, schuine en ronde vormgeving.

Beschikbaar voor onderwijs
Proteus Systems heeft in samenwerking met Uitgeverij ELLenEE het initiatief genomen om imos iX CAD voor het onderwijs beschikbaar te stellen, zodat studenten meubel/interieur de benodigde kennis en vaardigheden kunnen opdoen. Proteus Systems kan scholen aantrekkelijke onderwijsarrangementen bieden voor de software. Interesse? Neem contact met ons op!

Studenten en docenten van de school Wonen en Design van het Summa College hebben de conceptversies van dit lesboek getest en geëvalueerd.

Werkvoorbereiden Met imos iX CAD 2019 is nu beschikbaar en direct te bestellen via uitgeverij ELLenEE.