imos CAD CAM software

Ontwikkelt u interieurs of individuele meubels en wilt u snel en precies kunnen ontwerpen, presenteren en produceren? Dat kan met imos, hét complete 3D CAD/CAM pakket voor de meubelbranche. Met imos construeert en visualiseert u een meubel, fabriceert u werktekeningen en stuklijsten en stuurt u direct uw CNC-machine aan. Van werkvoorbereiding tot productie,  imos ondersteunt u volledig in het gehele traject.

Met imos kunt u allerlei soorten meubels construeren. Van keukenkasten en garderobekasten tot balies, wandbekleding en hoekoplossingen. imos is gebaseerd op AutoCAD en is ontwikkeld in samenwerking met interieurbouwers. De software is dan ook afgestemd op uw behoeften en sluit aan bij uw dagelijkse praktijk. De interface is herkenbaar en gebruiksvriendelijk waardoor u snel, feilloos en doelgericht kunt werken.

Interesse?
Wilt u meer informatie over imos iX, een offerte of een demonstratie? Download dan hieronder de folder. Bent u benieuwd naar wat de software voor uw organisatie kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
»