Branches

Ontwerpt u complete interieurs of individuele meubels, dan is imos iX 3D CAD/CAM de oplossing voor u. Met imos construeert en visualiseert u meubels, fabriceert u werktekeningen en stuklijsten en stuurt u direct uw CNC-machine aan.

Maatwerk meubels

Met imos kunt u allerlei soorten meubels en interieurobjecten construeren, zoals kasten, balies en tafels, in iedere door u gewenste vorm. imos iX is gebaseerd op AutoCAD en is ontwikkeld in nauwe samenwerking met interieurbouwers, machinefabrikanten en meubelbeslagleveranciers. De software is dan ook afgestemd op uw behoeften en sluit precies aan bij uw dagelijkse praktijk.

Voor een optimaal werkende oplossing op zowel CAD- als CAM-gebied kiest u voor imos iX, dé industriestandaard voor 3D CAD/CAM in de meubel- en interieurbouwbranche.

Voor iedere interieurbouwer

imos iX kan worden ingezet bij iedere organisatie die meubels of interieurs ontwerpt en/of produceert, zowel op maat als seriematig. De software is volledig toegespitst op uw branche, waardoor deze precies aansluit bij uw dagelijkse praktijk.

CAD/CAM/NET

imos is, door de modulaire opbouw, geschikt voor ieder bedrijf, klein of groot. De software kan altijd worden uitgebreid met extra modules, wanneer u daar aan toe bent.

Branches

imos is onder meer geschikt voor de volgende branches:

– Interieurbouw
– Meubelmakerij
– Keukenproducenten
– Winkel- en projectinrichting
– Standbouw
– Scheepsinterieurbouw
– Aanverwante industrie
– Toelevering

Interesse?

Wilt u meer informatie over imos iX, een offerte of een demonstratie?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te bekijken wat onze software voor uw organisatie kan betekenen.

imos is een product van imos AG uit Duitsland. Proteus Systems is de officiële imos distributeur in de Benelux.